Make your own free website on Tripod.com

ermmGaleri gambar pilihan

 

DEC

Kris Eva Peter James berusia 17 tahun.Menetap di Rumah Murah Keningau dan  menuntut.Kegermaran kris dimasalapang adalah Chating, berkenalan dan ketawa.Kepada anda yang ingin berkenalan dengan kris ajukan email anda ke fripja@yahoo.com

JAN

Rejiman @ Ejji Jikah. berusia 22 tahun.Masih menuntut di tahun akhir dalam bidang Business Admin di UNITAR.  Kegemaran: Membaca buku, Memancing, Chatting, dan melawat tempat yang menarik.Status ..ermmm nampak2 macam single tapi kalau nak berkenalan sila ajukan email anda ke kusaidusun@hotmail.com.atau anda boleh melawat laman web nya.http://kusaidusun.tripod.com/

FEB

Hai..apa khabar semua .Nama saya Linda atau calen.Kegemaran ermm sudah tentu nya Chat  sebeb best, berkenalan, membaca buku,senyum, ketawa dan Surf internet.Umur baru 18 tahun masih muda bee!.Belum mau kawin..jangan kacau sia aa..berkenalan boleh lah...ok Kalau sapa2 nak kenal i just email kat saya :nana_lean@yahoo.com.sg..Byee

 

 MAC

Bercita-cita menjadi sebagai seorang Usahawan yang berjaya kali ini kita berkenalan dengan seorang Jejaka Kacak yang bernama Eddy Kasmir.Berusia 24 tahun.Gemar membaca buku,surf internet, menari dan menyanyi.Masih bujang dan ketika ini menjadi seorang usahawan di kg.Patau.Ditanya mengenai Era globalisasi sekarang.Katanya ianya satu revolusi  yang menjadikan dunia ini menjadi semakin kecil dengan maklumat yang kita dapati hanya di hujung jadi.Syabas Kepada Eddy.

 

APRIL

 

 

Kali ini kita berkenalan dengan sorang lagi gadis yang cute .Anak keempat kepada pasangan Sulaiman Uliti dan Musiem Gambirod.Lahir pada tahun 1983 dan masih menuntut di Maktab Kent Tuaran.Bercita-cita menjadi seorang  pendidik yang berjaya.Kegemaran di masa lapang adalah membaca buku, chatting dan menyanyi.

 

 

 

MAY

 

 

Kalau dulu kita hanya melihat gambar Gadis-gadis dan Jejaka-Jejaka Patau tapi Kali ini kita ubah suasana laman web kita dengan menampilkan gambar-gambar keluarga bahagia Ini adalah gambar keluarga Edmund kasmir atau dikenali sebagai emon sahaja  yang bertugas sebagai guru di S.K Sunsuron Tambunan.Telah dikurniakan cahaya mata sebanyak 4 orang hasil perkongsian hidup dengan Puan Lydia Murin yang berasal dari kg.Keranaan Tambunan.Kegemaran di masa lapang adalah bermain bola, menonton TV, membaca buka dan melayari internet.Edmund juga minat dalam bidang pengacaraan majlis seperti majlis perkahwinan, pesta menuai dan lain-lain.Kalau ingin menjemput beliau menjadi pangacara sila email ke qontiou@yahoo.com  

 

 

JUN

Kali ini kita tampilkan gambar pasangan Joseph Ajun Dan Edith Kirig yang baru saja merayakan jubli emas perkahwinan pada 02.01.2003 yang lalu.Pasangan bahagia ini telah dikurmiakan anak sebanyak 10 orang dengan 5 perempuan dan 5 lelaki.Sekiranya anda ingin melihat gambar majlis ulang tahun perkahwinan mereka sila klik pada gambar

 

JULAI

Kali ini kita berkenalan lagi dengan sorang lagi Anak Jati Patau yang cute iaitu Siti Jayanti Atau Arina.Masih single dan anak kepada pasangan Abd Rahman dengan Cikgu Zubaidah .Masih menuntut di UM di tahun akhir. berumur 25 tahun.Gemar membaca buku, melawat tempat yang menarik, dan surf internet.Sekiranya anda ingin berkenalan dengan jayanti sila hantar email ke katagayan_girl@hotmail.com

0G0S2003

SEPT2003

NOV2003

DEC2003

Ini adalah gambar kenangan para belia Patau  semasa bujang .Dari kiri Samuel, Eddy, Kilin dan Suhaimi.Semuanya sudah berumahtangga kecuali eddy yang masih membujang.Menurut mereka dalam gambar ini ada cerita tersendiri.Mereka berempat konon2sudah janji sama si ujoh (Roger Tinus) untuk pigi ke tempat si sandou abis ada bah konon aramai tih sana.Nga tunggu punya tunggu tiada juga si ujoh datang sekali tau nga si ujoh nakalapik sama si awis sana narayat.Jadi itu lah durang sempat lagi berposing di tep jalan raya yang baru dibina.Time-time durang berposing ngam2 konon si gainus pula datang dari keningau.Jadi apalagi tumbang lagi 3 gantang si inggoi......jadi durang nakapik juga sampai pagi tampat si gainus...

JAN2003

FEB2004

Waduh...aduh romantik ya dong.Siapa ya gerangan cewek disebelah si widi tuh..Cantik bener.Kok dari indon ya. Sebenarnya ini adalah gambar candid semasa Majlis Ulang Tahun Perkahwinan Puan Ariah dan En.Kasmir pada tahun 2001.Di sebelah kiri yang tengah jelous namapak si widi  tu nama dia Julian dan di tengah adalah Widi dan disebelah dia si andi dan dibelakang sangat tu tidak berapa pasti..Untuk pengetahuan anda yang diluar patau En.Julian masa single dan tengah mencari calon yang sesuai.Siapa2 yang berkenan sila email Julian di pempt.a.pd.tbn@sabah.gov.my Dan Widi pula dah berkahwin dan telah dikurniakan 5cahaya mata dan sumandak disebelah nopo nga sudah   berpunya.Alaaa..tiada harapan lah kamu....apa boleh buat aa....tapi ramai lagi bah sumandak dipatau jangan kamu susah.Ok orait......

 

 

 

Hakcipta Terpelihara syn2003 

KEMBALI KE MENU